dezign.hu

Honlapkészítés / üzleti támogatás

Nyitólap

Weboldal ár, árak

Online Ajánlatkérő itt!

Weboldal árak

Minden honlapfejlesztési megbízásunk eltérő: a legegyszerűbb bemutatkozó honlaptól az egyedi fejlesztésű webshopig sokmindent fejlesztünk.

Korábban, a statikus oldalak idejében oldalankénti ár volt a szokásos, ma azonban a jelszavas kezelőfelületnek köszönhetően a honlapok a Megrendelő által bármikor, korlátlan mértékben bővíthetőek - az oldalankénti ár értelmét vesztette.

Általában fix árra szerződünk, és árajánlatot a pontos feladat ismeretében tudunk adni.

Visszatérő ügyfeleinkkel, akiknek a honlapját folyamatosan fejlesztjük, óradíjas megállapodást kötünk, és pontosan elszámolunk a megkezdett órákkal. 

Az Agilis (Agile) fejlesztési módszerünknek köszönhetően a Megrendelő, amint egy minimális működő verzió (MVP) elkészül, részt vesz a tesztelésben. Ez biztosítja, hogy maximálisan az üzleti igényekhez igazodó megoldást szállítsunk. Egyúttal azt is jelenti, hogy módosítási kérelmek merülnek fel az eredeti megállapodáshoz képest. Az Agilis metódus megenged bizonyos rugalmasságot, kisebb  módosításokat ingyenesen elvégzünk. Nagyobb módosításokért óradíjat számolunk fel.

SEO azaz keresőoptimalizálás árak

Saját fejlesztésű honlapjaink esetében:

az on-site SEO-ért nem számítunk fel külön költséget. Hogyan lehetséges ez?

Az on-site SEO műszaki, programozástechnikai része, a lehető legjobb PageSpeed Insights megfelelőség és egyéb követelmények teljesítése a webfejlesztő kötelessége. Része a programozási munkának, része a fejlesztésre adott árajánlatnak.

Az on-site SEO tartalmi követelményeit illetően tanácsokkal látjuk el a Megrendelőt, aki az általunk szállított jelszavas kezelőfelületen tetszése szerint bővítheti a szöveges tartalmakat. Ha a szövegek megírása mégis ránk hárul, arról egyedi megállapodást kötünk.

Az off-site SEO (linképítés) valóban nem ingyenes, de ezt általában alvállalkozóinknak adjuk tovább, és az Ügyfél közvetlenül velük szerződik.

Meglévő honlapok esetében:

Az on-site SEO műszaki követelményeinek teljesülését fel tudjuk mérni, tanácsadás keretében az eredményeket jelentés formájában átadjuk, melyekhez változtatási javaslatokat teszünk. A változtatások kivitelezését mások által fejlesztett honlapokon nem vállaljuk.

Egyéb költségek

Sokan ígérnek olcsó weboldalt, vagy néha ingyen(??) weboldalt. A weboldal lehet olcsó, de a weboldal önmagában semmire nem elég. Nagyjából annyit jelent, mint elkészíttetni egy köteg A5-ös szórólapot, majd berakni a fiókba. Ha ezután nem jönnek az új ügyfelek, akkor nem hibáztathatjuk a nyomdát... 

Milyen költségek merülnek fel a fentieken (honlap+SEO) túl? Mi ezeket beépítjük árajánlatunkba:

  • Domain regisztrációja, tárhely biztosítása. A tárhely már évi 7-10EFt+ÁFA áron rendelkezésre áll, ügyfeleinket a MediaCenter-hez, vagy a Mobicom-hoz szoktuk irányítani.
  • Egyedi tartalom. Ha magunk írjuk, az is költség, hiszen az idő pénz. Ha beosztott vagy alvállalkozó írja, az is költségként jelentkezik. A tartalmat folyamatosan frissíteni kell.
  • Egyedi design, logótervezés (ha még nincs).
  • Print/offline megoldások (szórólap, molinó, járműmatricázás, épület dekor, óriásplakát, stb).
  • Saját fotók: a fotózást sokan maguk végzik (idő=költség), vagy megfizeti az alvállakozót, esetleg beosztottra hárítja (költség, költség...)
  • Fizetett hirdetés (Google AdWords). Olyan üzleti területen, ahol nagy a konkurencia, enélkül már nem lehet érvényesülni, nem jönnek a látogatók. Egyszerű kampányt bárki beállíthat, kérdés a hatékonyság. Hamar eltűnik a Google számláról a befizetett összeg, üzletet pedig nem szereztünk... megéri ez? Nem. A jó munkát és a szakértelmet itt is meg kell fizetni (ügyfeleinket partnerünkhöz, az Online Kreatív Média-hoz irányítjuk ezügyben).

Határidők, kifizetés

Fejlesztés: Az eddigi tapasztalatunk az, hogy a megállapodástól számított pár héten belül működő weboldalt, vagy annak kezdeményét tudjuk mutatni az Ügyfélnek. Innentől további néhány hét a végleges forma elfogadása. A fejlesztendő oldal bonyolultságától függően 1-3 hónap telik el a megállapodástól az éles indulásig.Tehát innentől "van valami" a sajátoldalam.hu -n. Számlát csak ekkor állítunk ki, előre nem kell kifizetni semmit (ilyenről is hallottunk már... utána pedig "eltűnt" a megbízott).

SEO: a keresőoptimalizálás műszaki alapjai a lefejlesztett program részét képezik, tehát az átadás pillanatától működnek. A tartalom megfelelő kialakítása is a keresőoptimalizálás és a látogatók megtartásának(!) része. A tartalom készülhet a fejlsztéssel párhuzamosan, és persze később is folyamatosan bővíteni kell. A SEO-tevékenység hatása (azaz amikor az oldalunk "első oldalas" lesz például) a honlap élesítésétől számítva akár 2-3 hónapba is tellhet! Ez nem rajtunk múlik, hanem a Google-nél dől el.

Fizetett kampányok: amint a Google jóváírja az Adwords-számlánkon a befizetett összeget, a hirdetések azonnal élnek, itt nem kell a SEO-ra jellemző pár hónapot kivárni azért, hogy "előre kerüljünk".

Teljes körű megoldás

A dezign.hu-nál a teljes üzleti támogatást igyekszünk megvalósítani, melynek csak része a honlap elkészítése és a SEO-megoldások alkalmazása. Töltse ki online árajánlatkérőnket és mi pár napon belül jelentkezünk!