dezign.hu

Honlapkészítés / üzleti támogatás

Nyitólap

Garancia

Amennyiben a megbízási szerződésben másként nem rögzítjük, a garanciális kérdéseket az alábbiak szerint kezeljük.

Szoftver hibás működése

Az egyértelmű programhibát, azaz amikor a program hibaüzenettel leáll és nem működik, kötelességünk javítani, garanciális időtől függetlenül, azaz több év után is. Kivételt képez ez alól, ha mindez nem az általunk fejlesztett program hibájából, hanem a tárhelyen történt verzióváltásból vagy a beállítások megváltoztatásából (PHP, MySQL) adódik.

A téves működés, azaz amikor a program lefut, de nem a várt eredményt adja, "mást csinál": az adott esettől függ. Triviális hiba esetén (pl rosszul számolja az ÁFÁs árat) a hibát ingyenesen javítjuk, garanciaidőtől függetlenül. Egyéb esetben egyedi megállapodástól függően ingyenesen javítjuk, vagy fejlesztési óradíjat számolunk.

SEO garancia

A SEO-eredményekre nem tudunk garanciát vállalni. Ilyen ígéretet felelős szakember nem tehet, sem a kezdeti sikerre, sem annak megtartására. A megfelelő SEO-eredményt annyi tényező befolyásolja, hogy felelőtlenség lenne "első oldalas", "top 3", vagy "első találatos" ígéreteket tenni akár rövid, akár hosszú távon. 

A Google (és a többi kereső, beleértve a Facebook-ot és akár a YouTube-ot is) időről időre változtatja rangsorolási algoritmusait, ami megváltoztathatja a site-unk aktuális helyezését.

Ígérgetés helyett személyes megbeszélésen ismertetjük a Megrendelővel mindazokat a technikákat, amelyeket alkalmazunk. Ezen kívül tanácsot adunk (igény szerint átvállaljuk) a tartalom SEO szempontból való struktúrálását és írását.

Konverziós garancia

Arra, hogy a honlapnak mekkora forgalma lesz, és abból az adott üzleti vállalkozás mennyi új ügyfelet szerez, nem tudunk garanciát vállalni. Minden tőlünk tellhetőt megteszünk, és az általunk készített online megoldások használói elégedettek az eredményekkel.